Veilig voedsel

Microbiologische principes, chemische en fysische factoren

Omschrijving

Veilig voedsel is een boek dat niet mag ontbreken op de lijst van studenten Voeding & Diëtetiek. Het geeft op heldere wijze inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel met een focus op de microbiologische kant. Daarnaast gaat het boek ook in op wetgeving en voedselveiligheidssystemen. Alle denkbare onderwerpen gerelateerd aan voedselveiligheid komen in dit boek aan bod, zoals de groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden ook de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen van voedsel zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubber.
€ 39,50
Paperback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Dijk, Roelina
Titel
Veilig voedsel
Uitgever
Boom
Jaar
2022
Taal
Nederlands
Pagina's
208
Gewicht
457 gr
EAN
9789024445936
Afmetingen
242 x 169 x 15 mm
Bindwijze
Paperback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra