Het materiaal in leerjaar 4 voor het sectorale programma Bakkerij bestaat uit een map met 8 werkboeken. In elk werkboek staat een werkplek centraal. Bij elke werkplek worden weer andere kennis en vaardigheden gevraagd. In leerjaar 3 zijn alle eindtermen van het beroepsgerichte deel van het examen minimaal één keer aan bod gekomen. Hierdoor is er in de werkboeken van leerjaar 4 veel ruimte voor herhaling en verdieping. De pakketsamenstelling van Tendens HTRV leerjaar 4 Bakkerij ziet er als volgt uit: Voor de leerling * folio werkmateriaal * DOE (Doen & Onderzoeken voor je Examen) - examentraining * leerlingenwebsite met bronteksten en films (www.htrv.nl). Voor de docent (www.htv-leermiddelen.nl) * docentenhandleidingen * antwoordmodellen * studiewijzers * voorbeeld-PTA's * toetsen. Overzicht van de werkboeken uit deze map: Banketbakker gebak en beslagen 978 90 3720 626 5 Banketbakker korstdegen 978 90 3720 624 1 Banketbakker taarten en versierwerk 978 90 3720 625 8 Banketbakker zanddegen II 978 90 3720 623 4 Broodbakker seizoens- en streekproducten 978 90 3720 6210 Broodbakker getoerd gerezen 978 90 3720 622 7 Broodbakker kleinbrood II 978 90 3720 619 7 Broodbakker grootbrood 978 90 3720 620 3 Meer informatie over Tendens HTRV