Eerlijk, wild en duurzaam. De gans opeten

Buijtendorp, Donald, Schootbrugge, Ed van de

Omschrijving

'Eerlijk, wild & duurzaam. De gans opeten' De herdruk van dit heerlijke boek is bijna gereed. Het is vooral een kookboek en verder schets het de problematiek die onze maatschappij met dit dier heeft. Ganzen doen dingen die wij niet zo leuk vinden. Zoals overlast en schade aan landbouwgewassen bezorgen. Jagers helpen mee de schade en overlast te beperken. Alleen zij mogen een geweer hanteren om de populaties van schadeveroorzakende ganzen terug te brengen naar aanvaardbare aantallen. Er moeten er gewoon een aantal uit. Wat doe je met de door jagers geschoten ganzen? Juist, die eet je op. Je gooit goed voedsel niet weg. Daar is iedereen het wel over eens. De gans moet weer op het bord. Het is een vergeten stuk wild. Het boek van Donald Buijtendorp (jager/verzamelaar en schrijver) en zijn vriend chef Ed van de Schootbrugge wijzen de weg hoe je de gans weer heerlijk op het bord krijgt. De gans is eerlijk, wild en duurzaam. Lekkernijen, lunchgerechten, tussendoortjes, slow food, snacks en nog meer lekkers. Makkelijke recepten voor heerlijke gerechten. De gans moet opgegeten worden. Eet smakelijk!
€ 20,00
Paperback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Dit item is bijna uitverkocht!
Dit boek is op voorraad.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Buijtendorp, Donald, Schootbrugge, Ed van de
Titel
Eerlijk, wild en duurzaam. De gans opeten
Uitgever
Groen & Grijs Communicatie
Jaar
2013
Taal
Nederlands
Pagina's
164
Gewicht
563 gr
EAN
9789081915618
Afmetingen
241 x 159 x 16 mm
Bindwijze
Paperback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra