Voorwoord
Kom je eten?
Waar gaat het boek over?
Bierbrouwen en de ingrediënten
Wat is foodpairing ? Hoe doe je foodpairing ?
FOODPAIRING
RECEPT Bierstroop
Intro lente
V15 L Weizener uit de Jaren ‘80
V16 L Boter bij de Vis
V12 Z Zomerse boekweitsalade
V14 H Dubbele tong
S1 L Kop er een soep van
H04 L Noord Italiaans lam worden
H07 L Wat doe jij morgen?
H03 L Ghele kip
N01 L Brûl Krem!
N14 L OMDRAAIEN!
N07 L OPHANGEN!
Intro zomer
V05 Z Stout krakers of een groene kogel?
V11 Z Duvel in een deken
V09 Z Rauwe dippers
V08 Z Hoe heet je avocado?
S3 Z Romatensoep
S6 Z Kop of munt?
H02 Z Vrijdag!
H06 Z Stamp ze!
H08 Z Eend voor eend plukken
N12 Z CHOOOCOOOLADE
N04 Z Zomers Kaas Plateau
N09 Z Mag mijn pudding in jouw broodje?
Intro Herfst
V01 H Lekker ingewikkeld
V10 Z Blik in de keuken
V13 H Bijzonder ‘peper en zout’ stijl
V07 H De kikkertroon
V19 H Wat kip je me nou?
S5 H Lof der lauwheid
S8 H De kastanje valt niet ver…
H01 H Deconstructie
H12 H Zuur met peren
H09 H Karbo na de maaltijd
N11 H Bierfloat
N02 H Appel op zijn kop
N03 H Pure smaaksensatie
N08 H Tropische verrassing
Intro winter
V06 W Handvol kaasvingers
V18 W Eiorval
V03 W Sla de geit
V04 W Heet uit de oven
V17 W Wil je een plakje worst?
S2 W Je bent de bol aan het poffen!
S4 W Lange ossenstaartsoep
S7 W Merci Melk
H10 W Ze smelten de kazen
H11 W Tok-banaan of Tok-cacao?
H05 W Wil je er kaas of paprika tussen?
N10 W Kerst met peren
N13 W Waar laat je me meezitten?
N06 W Sinaasappelbiersaus
N05 W Hartige cake met kaas
Nawoord
Dankwoord
Register
Bronnen
Colofon
Ik heb een vraag over het boek: ‘Bier aan tafel - Bergström, Arvid C., Teseling, Marko, Heistein, Rosalynn Lee’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.